Beneficii

Gradinita

În calitatea de părinte fiecare dintre noi gandeşte astfel:

“Înainte de a ajunge la şcoală, copilul meu, trebuie să se integreze în colectivitate, să se obişnuiască cu competiţia şi cu solicitarea intelectuală !”

Dar noi ce vom face azi pentru generaţia de mâine ? Când cuvintele sunt de prisos vă încurajăm să vă formaţi singuri o idee, noi momentan vă spunem doar atât: PRIMII PAŞI CONTEAZĂ CEL MAI MULT!

Clasa Pregatitoare

Este o noutate pentru sistemul de invatamant romanesc. Este necesara si utila in cadrul gradinitei, copiii sunt inca mici, iar educatoarea este obisnuita sa predea intr-un mod adecvat acestui nivel de varsta.

Copiii invata intr-un spatiu special amenajat, separat de celelate grupe, in conditii bune de pregatire pentru primul an de scoala.

“De ce sa nu lasam prescolarilor copilaria?”

After-School

Nu doar o dată v-aţi întrebat : “Ce să fac când copilul îmi cere ajutor la lecţii?”

Mai mult ca sigur… noi ştim că “şcoala de azi, nu mai este cea de ieri”, iar timpul liber şi răbdarea de părinte în contextul actual au fost diminuate… astfel oferim copiilor dumneavoastră cadre didactice calificate, cu experienţă şi răbdare care îi vor ajuta la realizarea temelor pentru ziua urmatoare într-un loc liniştit şi competitiv, atât individual cât şi colectiv, unde se vor aprofunda şi cunoştinţele dobândite la şcoală… toate acestea în ajutorul copilului şi mulţumirea părintelui.