Povestea noastra

 • GRADINITA ASCHIUTA A FOST INFIINTATA IN ANUL 2008

  Este autorizata prin OMEN nr. 5433 / 23.09.2008 pentru invatamantul prescolar de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii , respectiv acreditata prin omEN nr. 4483 01.09.2014 de catre Ministerul Educatiei Nationale. Situata in localitatea Pitesti, judetul Arges, in Prelungirea Craiovei – Intrarea Ion Balaceanu nr.5 ( 100 m stanga dupa LUKOIL Craiovei), constructia a fost ridicata avand destinatia speciala de gradinita, spatiul necesar, modern si atractiv – oferind cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatiilor intstructiv-educative, recreative si de odihna, de dezvoltare si evaluare ideale copiilor prescolari.

 • GRADINITA ARE O SUPRAFATA DE 485m2 si se compune din:

  Cinci sali de grupa cu dubla functionalitate, trei grupuri sanitare special amenajate pentru copii, un cabinet medical , bucatarie , sala de mese, vestiar, cabinet de consiliere si orientare / logopedie , bliblioteca si centru informatic.

 • UNITATEA DISPUNE DE O CURTE IN SUPRAFARA TOTALA DE 1200m2

  Dotata cu leagane, tobogane, balansoare, nisipare, cataratoare etc, ideale pentru desfasurarea activitatiilor educativ-recreative. Personalul didactic, bine pregatit si cu experienta in domeniul educativ, ajutat de personalul nedidactic, va indruma prescolarul la insusirea de informatii esentiale , primare si speciale necesare societatii actuale, toate acestea prin imbinarea metodelor pedagogice traditionale, cu ideile alternative moderne, respectand planul de invatamant , curriculumul si programa elaborate/adoptate de Ministerul Educatiei Nationale.

 • PRIN GRIJA SI INDRUMARE COPII SUNT INCURAJATI SA SE DEZVOLTE CORESPUNZATOR!

  Intrucat aici fiecare copil este intampinat cu caldura, este invatat cu rabdare si imbratisat cu veselie, copilul dumneavoastra va fi apreciat si iubit pentru el insusi, cu toate nazdravaniile fara de care copilaria nu ar mai putea exista.

INSCRIETI-VA

INTRA IN LEGATURA CU NOI